Buitenschoolse Opvang

Adres Villa Wapiwi Burg. Jos. Chalmetlaan 50a
9060       Zelzate
Adres De Speelwolk

Hoogbouwplein 66
9060 Zelzate

Telefoon 09.367.45.96  (Villa Wapiwi) of 09.357.61.07
E-mail info.kdv@zelzate.be
Verantwoordelijke KDV Veerle Struyvelt
Openingsuren tijdens schooljaar : weekdagen van 7u - 18u30
tijdens schoolvakanties: weekdagen van 7u - 18u

                 
 

 foto

In het kader van haar Initiatief Buitenschoolse Opvang organiseert het OCMW van Zelzate op 2 locaties de opvang van schoolgaande kinderen tot 12 jaar.

Op elk van deze locaties zijn de kinderen welkom van alle scholen en kunnen zij rekenen op de deskundige en aangename begeleiding door een team van speciaal opgeleide mensen.

Een maatschappelijk assistente, Veerle Struyvelt, heeft als lokaal coördinator de leiding over de buitenschoolse opvang. Zij heeft haar kantoor binnen de muren van het Kinderopvangcomplex "Villa WaPiWi" , Burg. Jos Chalmetlaan 50a te Zelzate Oost en is telefonisch bereikbaar via 09.367.02.76 of via mail: veerle.struyvelt@zelzate.be.

Voor de voorschoolse opvang kunnen de kinderen er terecht vanaf 07.00 uur tot ze door de begeleidster naar school worden gebracht. Na afloop van de school worden de kinderen terug afgehaald en kunnen zij blijven tot 18.30 uur.

Tijdens de opvanguren kunnen de kinderen in een vertrouwde sfeer kiezen tussen vrij spel in één van de speelhoeken en het maken van huiswerk op een rustige plaats. Uiteraard wordt deze keuze gemaakt in overleg met de ouders.

Naast de voor- en naschoolse opvang bestaat er ook een speciale vakantiewerking. Tijdens vakantiedagen kunnen de kinderen de ganse dag in de opvang terecht van 07.00 uur tot 18.00 uur. Zij kunnen zich vermaken met een volledig programma dat bestaat uit geleide activiteiten en vrij spel en af en toe een uitstapje.

Hoe doe ik beroep op deze dienst?

U neemt contact op met het nummer 09.367.02.76 of u stuurt een mail naar  info.ibo@zelzate.be of u komt langs op één van de opvanglocaties. Indien u een bezoekje verkiest dan belt u best even vooraf om een afspraak te maken.

 

 


 Meer info: 19__HHR_IBO.pdf
______________________________________________________________________________
U bevindt zich hier : Diensten > Buitenschoolse kinderopvang > Buitensch. Opvang - Algemeen
Laatst aangepast op : 29/01/2019

OCMW Zelzate adresgegevens
Buitenschoolse kinderopvang Bejaardenwoningen Sociale Dienst Kinderdagverblijf Thuiszorg LDC De Kastanje Klein Rusland Home Bloemenbos Intern Ondersteunende Diensten