Beste bezoeker

Welkom op onze website.

U bent slechts enkele 'klikken' verwijderd van een massa nuttige informatie over het OCMW van Zelzate.

Via onze webpagina's komt u te weten wie er verantwoordelijk is voor het bestuur, welke diensten wij bieden en hoe u deze contacteert, u volgt er de nieuwsberichten, onze agenda en verslagen van de vergaderingen van de OCMW - raad.

Wij bieden u ook informatie over eventuele vacatures bij het OCMW van Zelzate, er is een contactformulier, en via onze 'links' zetten wij u op weg naar nog veel meer informatie.

 Wij zien onze website als een goed instrument voor een eerste kennismaking met het OCMW van Zelzate en als een middel om de algemene werking te volgen. Het is zeker niet onze bedoeling om deze site de plaats te laten innemen van persoonlijke contacten, wel integendeel. Wij hopen via deze site nog meer mensen de weg naar ons vinden. Aarzel daarom niet ons te contacteren wanneer u nood hebt aan meer dan informatie op uw computerscherm. Wij zijn er voor u!

Uw OCMW - team.

Onze missie:

Gedreven door respect, en met warme deskundigheid, werken wij samen aan wel-zijn, voor iedereen, elke dag weer.

Om als OCMW een goede dienstverlening te kunnen aanbieden, werken wij veel met persoonsgegevens. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben we een privacyverklaring opgesteld, welke je hieronder kan nalezen.Er zijn geen nieuwsberichten !
OCMW Zelzate
Kleine Landeigendomlaan 2a
9060 Zelzate
Tel +32 (0)9 342 29 20
Fax +32 (0)9 345 79 08
Mail onthaalSAC@zelzate.be
 Meer info: 75__Privacyverklaring_v0.30.pdf
______________________________________________________________________________
U bevindt zich hier : Home
Laatst aangepast op : 6/1/2018

OCMW Zelzate adresgegevens
Buitenschoolse kinderopvang Bejaardenwoningen Sociale Dienst Kinderdagverblijf Thuiszorg LDC De Kastanje Klein Rusland Home Bloemenbos Intern Ondersteunende Diensten