vacature deeltijds medewerker secretariaat school

3/17/2020 Boodschappendienst aan huis

 


BOODSCHAPPENDIENST AAN HUIS


Voor kwetsbare inwoners vanaf 70 jaar.


Om kwetsbare inwoners vanaf 70 jaar tijdens de periode van de maatregelen tegen het Coronavirus te helpen, start de gemeente Zelzate vanaf dinsdag 17 maart a.s. met een boodschappendienst aan huis.


Bel naar 09/ 342 38 30 en geef je naam, adres, telefoonnummer en boodschappenlijstje door. We doen dan de noodzakelijke boodschappen.


Het totaalbedrag van de aankopen mag niet meer dan 100 euro bedragen. Bij bezorging van de boodschappen wordt onmiddellijk cash (liefst gepast) afgerekend.


Deze dienst wordt enkel voorzien voor de inwoners van Zelzate. Winkelen gebeurt ook alleen in de Zelzaatse winkels.


Telefonisch reserveren kan elke weekdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze uren zullen ook de boodschappen aan huis worden geleverd.


Met deze dienst willen wij in deze moeilijke periode kwetsbare mensen helpen en tegelijkertijd ook de lokale middenstand ondersteunen. Daarnaast is het tevens een aanvulling voor de vele initiatieven van buren die elkaar helpen.Attachments:
451__FLYER.pdf FLYER.pdf______________________________________________________________________________
U bevindt zich hier : Actueel > Actueel > Actueel
Laatst aangepast op : 10/2/2004

OCMW Zelzate adresgegevens
Buitenschoolse kinderopvang Bejaardenwoningen Sociale Dienst Kinderdagverblijf Thuiszorg LDC De Kastanje Klein Rusland Home Bloemenbos Intern Ondersteunende Diensten