foto

Dienstencentrum De Kastanje
erkenningsnummer  LDC 2030

Adres Kastanjeplein 1
9060 Zelzate
Telefoon 09.250.03.12 / 09.259.90.52
E-mail info@zelzate.be


De ligging:

De Kastanje is gelegen op de linkeroever van de gemeente, dus te Zelzate-West. Dicht bij de wijk Debbautshoek en het Groenplein, op het Kastanjeplein, tussen de bejaardenwoningen van het OCMW. Vanaf de R4 kunt u de signalisatie naar het dienstencentrum volgen.

De openingsuren:
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 u tot 17.00 u en in het weekend van 13.00 u tot 17.00 u.

Wat?
De Kastanje is een erkend lokaal dienstencentrum. Dat wil zeggen dat het voldoet aan de strenge erkenningsvoorwaarden gesteld door het Ministerie Van De Vlaamse Gemeenschap.

Deze voorwaarden handelen ten eerste over het soort van activiteiten dat wij organiseren. Zowel vormende, informatieve als recreatieve activiteiten behoren tot het vereiste activiteitenprogramma.

Daarnaast bieden wij ook dienstverlening aan: zitdagen van verschillende diensten, pedicure en kapsalon, maaltijdendienst en personenvervoer.

Voor wie ?

De Kastanje is uitgegroeid tot de ontmoetingsplaats voor de inwoners van Zelzate-West. Hoewel een leeftijdsgrens niet meer van toepassing is, bestaat het grootste deel van onze bezoekers uit 55-plussers.

Maar uiteraard is iedereen welkom!

Wenst u meer informatie ? 

Contacteer : Mariette Van Maerken, medewerker LDC De Kastanje, 09.259.90.52 of mail naar mariette.vanmaerken@zelzate.be

 

foto


______________________________________________________________________________
U bevindt zich hier : Diensten > LDC De Kastanje > De Kastanje
Laatst aangepast op : 3/16/2018

OCMW Zelzate adresgegevens
Buitenschoolse kinderopvang Bejaardenwoningen Sociale Dienst Kinderdagverblijf Thuiszorg LDC De Kastanje Klein Rusland Home Bloemenbos Intern Ondersteunende Diensten